keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Voit kutsua meitä karavaanareiksi

Niinhän siinä sitten kävi, että matkailuvaunukuume nousi tuon vaunureissun heitettyämme. Monta viikkoa olemme olleet nettikaravaanipalstan uhreja ja etsineet sopivaa omaa vaunua. Muutamia kävimme katsomassa ja sitten löytyi ihan kotikaupungin alueelta mieleinen Dethleffsin vaunu. Teimme tänään tarjouksen ja se oli sitten siinä. 

Huomenna haemme ~kesäpesämme~ (toki ihan talvikäyttöönkin soveltuva) kotiin. Vaunussa on juuri ne ominaisuudet joita halusimmekin; mm. parivuode valmiina, ettei tarvitse joka ilta pöytäryhmästä petiä laittaa, alde lämmityssysteemit lattialämmöllä ja mukavasti liikkumatilaa keittiön kohdalla. 
Lisävarusteiksi saimme markiisin, ulkomaton ja sivusuojat markiisin alle, taulutelevision, grillin, ulkokalusteet, mikron ja imurin, jossa myös rikkaimuri samassa. 
Huomenna haemme vaunun kotiin ja laitamme sen lähtövalmiiksi. Täytyy käydä tekemässä pieniä hankintoja vaunuun. Päiväkirja on yksi ehdoton. 

Voi olla, että tämän perheen talvimatkarahat on nyt käytetty vaunun hankintaan, mutta eipä haittaa. Ensi kesän reissuja on mukava suunnitella talvella pakkasten paukkuessa! 

Me olemme niin innoissamme uudesta vaunustamme! Ihan mahtava tunne! 
Moikkaillaan kun tavataan tien päällä ja reissuun päällä! 


Täytyy alkaa sisustamaan vaunua. Näissä kuvissa entisen omistajan stailaukset 😉


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! On näköjään jäänyt kommentti huomaamatta minulta :/
      tosin ollaan oltu melko aktiivisesti tienpäällä, joten vähiin on postailut jääneet.

      Poista