sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Kesä vaihtui syksyyn

Vaikka kovin suunnittelimme tekevämme pieniä viikonloppureissuja töiden alkaessa, emme ole saaneet aikaiseksi kuin yhden reissun.

Elokuussa vietimme mukavan ja aurinkoisen viikonlopun Sfc-Purhon leirintäalueeseen tutustuen. Purhoon (Hamina-Luumäki välillä) on meiltä vajaan tunnin matka ja se sopi hyvin kun matkaan lähdettiin perjantai iltana työviikon päätteeksi. 

Purhon alue oli lähes täynnä, olihan lämpimät ja aurinkoiset säät vihdoin saapuneet. Alueen ihmiset olivat ystävällisiä ja naapurit (kausipaikkalaiset) tulivatkin heti auttamaan meitä leirin pystyttämisessä. Iltaisin kävimme yleisillä saunavuoroilla ja uimassa. Telttasaunassa, joka oli sekasauna, sai ihanat lempeät löylyt. 

Kaunis lampi, jonka rannalla Purhon leirintäalue on.

Purhon sisäänkäynti

Elokuussa vietimme viikonlopun Sulkavalla mökkeillen. Elokuun pimenevät illat auringonlaskuineen olivat kauniit. 

Pihakeinu-maisemat

Aurinko laskee Pihlajavedellä.

Lentokone iltataivaalla matkalla jonnekin

Koirakin nauttii mökkeilystä

Puhelimen kamerassa ei riitä tehot kun zoomaa. Pahoittelen huonoa laatua.

Mökki iltavalaistuksessa

Elokuisena päivänä oli lämmin.

Nuotiomakkarat saunan päälle. Nam.


Syysloman suunnittelimme viettävämme ruskamaisemia ihaillen Lapissa, mutta hieman taitavat suunnitelmat muuttua. Voi olla, että lomaviikko jää lyhyeksi, emmekä ehdi Lappiin asti ajella. Tarkoitus on kuitenkin tehdä joka syksyisen etelänreissun sijaan ainakin muutaman päivän vaunureissu. Kenties ajelemme Kolille, Vuokattiin tai Paljakkaan... Suunnitelmat ovat vielä avoinna ja sääkin vaikuttaa suunnan valintaan.

Eilen kävimme Caravanmessuilla Lahdessa ja täytyy todeta, että kyllä on uudet vaunut ja autot melkoisen hulppeita. Tässä muutama kuva eiliseltä. 

LMC:n uusi vaunu sisältä. Upea!

Dethleffsin makkari. Kyllä kelpais köllötellä.

Dethleffs.

Kaben uusi sisustus. Mieletön. 

Oma vaunu tuntuu melko askeettiselle näiden upeiden vaunujen rinnalla, mutta oma on oma, emmekä halua velkarahalla vaunua ostella. Riittäköön siis oma vuoden 2001 Dethleffsimme meille toistaiseksi. 

Aurinkoa syksyyn! 
Toivottelee, Mama




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti