torstai 31. joulukuuta 2015

Hyvää uutta vuotta!

Näin se vetelee vuosi 2015 viimeisiä tuntejaan! Ilotulitusraketit paukkuvat ja toivottavat uuden vuoden 2016 tervetulleeksi.

Instagramissa on nyt uuden vuoden kunniaksi #bestnine2015 valloillaan. Eli siellä on sovellus, joka näyttää yhdeksän tykätyintä kuvaa ja tekee niistä kollaasin. 

Minä tein oman kollaasin meidän vuoden kohokohdista ja se tulee tässä, olkaa hyvät! 

Kuvat ovat Helsingistä, Italian Comojärveltä Bellagiosta, Barcelonasta Tibidabolta ja Sagradafamiliasta, Porvoosta, Pyhätunturista ja vaellukselta Isokurusta, Savoninnasta Olavinlinna ja Kalajoelta auringonlaskukuva. 

Paljon ihania reissumuistoja tältäkin vuodelta. Erilaista tänä vuonna kuitenkin se, ettemme tehneet kuin kaksi ulkomaanreissua. Osasyynä tietenkin oman matkailuvaunun hommaaminen, mikä käteisostona teki loven matkailubudjettiin. 
Mutta, ehkä sitäkin enemmän reissasimme kotimaassa ja mikäs sen mukavampaa kuin Suomen kesä ja kärpäset. Kyllä kotimaassakin riittää nähtävää ja koettavaa. 

Ensi kesän reissusuunnitelmat ovat vielä täysin auki, koska lomien ajankohdasta ei minulla ole vielä mitään tietoa. Toki lomaa on, ja silloin aiotaan kyllä vaunuilla pitkin ja poikin Suomea. Haaveissa olisi käydä Norjan Lofooteilla, mutta saa nähdä minä kesänä se haave toteutuu. Harjoitellaan nyt alkuun karavaanihommia täällä kotimaassa. Hieman hirvittää ne Norjan kapeat tiet. 
Keski-Norjassa olisi upeita paikkoja nähtävänä, Trollstigen muunmuassa. Pohjois-Norjassa (Nordkapp-Alta) kävimmekin muutama kesä sitten. Sielläkin kauniit vuoristo-ja vuonomaisemat tekivät kyllä tähän retkikuntaan vaikutuksen. 

Muutamana iltana olen selaillut talvilomakohteita, peruskanariaa, mutta mies ei ole kovin innostunut neljättä kertaa kanarialle lähtemään. Saa nähdä missä ja talvilomaviikkomme tullaan viettämään. Äkkiäkös sitä jonkun perusloman varaa jos kylmyys ja pimeys käy liiaksi ahdistamaan. 

Reissuvinkkejä ja kokemuksia, linkkejä blogeihin tai mitä vain Lofootteihin liittyvää otamme ilolla ja kiitollisuudella vastaan. 

Toivotamme mitä parhainta uutta vuotta kaikille! Ja paljon mieleenpainuvia uusia reissuja ja kokemuksia! 

-mutsi, jolla diagnoosina krooninen matkakuume

Ps. Meidän kuvia löytyy myös Instagramissa reissunpiala nimellä. Tervetuloa seuraamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti