torstai 14. heinäkuuta 2016

Hirvensalmella

Tiistaina 12.7. tulimme vaunun kanssa Hirvensalmen Etuniemeen. Etuniemi on SFC Sisä-Savon ylläpitämä kiva leirintäalue Etelä-Savossa. Olemme Sisä-Savon jäseniä, joten tämä alue on "kotialueemme" jos näin voisi sanoa.

Leiri pystyssä ja aurinko paistaa

Etuniemen aluetta


Olemme viihtyneet täällä jo pari päivää ja miksipä emme viihtyisi. Alue on rauhallinen, vaikka täällä on jatkuvasti lähes täyttä. Täällä on hyvät puitteet lomailla, kun kaikki palvelut, joita tarvitsemme, toimivat. 


Eläinystävä rantakivellä

Grillikota on tunnelmallinen

Venelaituri

Eilen sää oli hyvin perinteinen suomalainen kesäsää, sadetta ja aurinkoa vuorotellen. 

Keskiviikkona sade ja aurinko vuorottelivat


Iltaisin käymme yleisillä saunavuoroilla, jotka tosin ovat melko ruuhkaiset, grillailemme ja oleskelemme vaunulla lukien tai telkkua katsellen. Koirakin viihtyy, kun täällä on koirille oma uimaranta. Tänään koira pääsikin uimaan helteisen sään kunniaksi. 

Koirien uimarannalla

Tänään kävimme Mikkelissä kiipeilemässä Ihastjärven kivillä. Mies kiipesi, minä yritin, mutta luovutin haastavien olosuhteiden takia. 

Mies kiipeilee

Juuri join kupposen kahvia pullan kera tässä vaunun edessä lepotuolissa istuen ja nauttien kauniista kesäpäivästä. Tällaisista lomapäivistä minä tykkään. Ei ole kiire mihinkään. Katsotaan joko huomenna matka jatkuu johonkin. 



Keskiviikkoillan maisemat Liekune-järvelle



Kesäterveisin, mutsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti