perjantai 4. heinäkuuta 2014

Ensimmäinen etappi

Täällä sitä ollaan päästy jo tien päälle ja leiriydytty ensimmäiseksi yöksi Mansikkaharjun lomakeskukseen Leppävirralle. Aikaa meni ihan reilusti ennen kuin saatiin kotona lähtövalmistelut valmiiksi. Viimein sitten päästiin matkaan iltapäivällä ja parin tunnin ajomatkan jälkeen olimmekin iloisessa Itä-Suomessa, jossa oma auto vaihtui matkailuautoon.



Matkailuautolla matkanteko on huomattavasti hitaampaa, varsinkin kun tällä saa ajaa vain 80km/h. Maisema tuntui vaihtuvan hitaasti, mutta tuumasimme vain, että mikäs kiire tässä lomalla on, ei mikään. 

Sää vaihteli matkalla auringonpaisteesta vesisateeseen ja lämpötila oli alle viidentoista. Ei kovin lämmintä vieläkään. Koiramme oli ensimmäistä kertaa matkailuautossa ja oli ihan ihmeissään kaikesta kolinasta (astiat kolisivat kaapeissa) eikä oikein viihtynyt kuin sylissä. Toivotaan, että hän pian tottuu tähän karavaanarielämään ja nauttii matkasta stressaamisen sijaan. 


Koiraa kiinnosti naapuri autossa asuva sheltti. Sitä piti tuijotella nenä kiinni ikkunassa. 

Mansikkaharjun leirintäalue on viitostien varressa, joten liikenteen äänet kuuluvat aika selvästi tähän caravanalueelle. Toivotaan, että uni maittaa äänistä huolimatta. Sen verran täytyy kuitenkin kehua, että täällä on kyllä siistein suihku, mihin olen leirintäalueilla törmännyt. Vanhan huoltorakennuksen suihkut olivat jo aikansa eläneet, mutta lähelle rantaa oli tehty uudet suihkutilat, jotka olivat erittäin siistit. 

Huomenna matka jatkuu viitostietä pitkin kohti kalakukkolandiaa Kuopijjoo ja siitä edelleen pohjoiseen. Mihin tarkalleen ottaen, emme vielä tiedä. 


Karavaanarit kiittää ja kuittaa tältä päivältä. Huomenna päivä uus ja matka jatkuu teiden tukkona körötellen. 

Kirjoitteli, vaimo
Ps. Ipadilla ja Iphonella rävelletty postaus. Molemmissa tapauksissa meinas olla ongelmia.. Pahoittelut siitä jos tää näyttää  tietokoneella ihan kummalliselta..



4 kommenttia:

  1. Mummo täältä savosta toivottelee teille tyttäreni perhe, hauskaa ja mielenkiintoista lomareissua. Toivottavasti sää suosii teitä, vaikka kovin tällä hetkellä satelee. Turvallista matkaa ja halit koko perheelle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kuopiossa satoi vettä kaatamalla tunti sitten. Nyt lähestymme Iisalmea ja täällä paistaa aurinko.

    VastaaPoista
  3. Turvallisia kilometrejä ja terveisiä (tällä hetkellä) Ommenista, Hollannista!

    VastaaPoista