perjantai 4. heinäkuuta 2014

Päivä tien päällä

Niinhän siinä kävi, että liikenteen melu oli yöllä melkoinen eikä uni tullut allekirjoittaneelle kuin vasta aamun tunteina. Valvoessani kuuntelin sateenropinaa ja linnunlaulua, välillä kanssamatkustajien unista tuhinaa. Mutta niin vain viimein uni tuli ja heräsimme uuteen aamuun varsin myöhään, vasta yhdeksän jälkeen.


                                       Tässä vielä kuvakooste Mansikkaharjun leirintäalueelta. 

Aamupalan jälkeen kokosimme leirin ja lähdimme ajelemaan kohti kalakukkojen synnyinseutua, Kuopiota. 

Kuopiossa Kallan silloilla satoi vettä aivan kaatamalla, kun taas Iisalmessa paistoi jo aurinko. Määränpääksi suunnittelimme Oulun ja Nallikarin leirintäalueen. Sinne saavuttuamme ihmettelimme nuorison määrää merenrannalla. Leirintäalueen respassa syy selvisikin; alueella oli Summer Partyt ja beachfutis kisat menossa. Päätimme jatkaa matkaa, sillä meluhaitta olisi melkoinen kun illalla alkaisivat bändit soittamaan leirintäalueen läheisyydessä. Koirakin oli ollut vähän rauhaton ja stressaantunut matkustamisesta, joten ajattelimme rauhallisemman yöpymispaikan olevan nyt meille tarpeen. 

Lueskelimme Caravan leirintäoppaasta lähellä olevia leirintäalueita ja huomasimme Merihelmen Kuivaniemessä, Iin ja Simon välimaastossa Pohjanlahden rannalla. 

Saavuimme Merihelmeen kuuden maissa illalla ja löysimme autolle kivan reunapaikan merinäköalalla. Hyvä kun olimme ajoissa leiriytymässä, nyt pari tuntia myöhemmin alue alkaa täyttyä karavaanareista. Veikkaan, että yöksi tämä tulee melko täyteen.
Leirintäalue on melko pieni mutta todella siisti ja viihtyisä. Huoltorakennukseen pääsee koodeilla, keittiö sekä suihkutilat ovat uudehkot ja moitteettomat. Erittäin onnistunut leirintäalue valinta, ei voi valittaa.  


Kuvakooste Merihelmen leirintäalueelta. 

Sää näyttäisi olevan poutaantumassa, joten ennen iltapesuja käydään vielä pienellä lenkillä, jotta saadaan kroppaan vähän liikettä päivän autossa istumisen jälkeen. Kunhan mies ja tytär vain malttaisi jättää hetkeksi jalkapallon MM-kisojen katselun. 

Harmikseni en ottanut omaa läppäriä mukaan, joten postauksissa on ollut tekniska problemet.. Minun puhelimen blogger-sovelluksella ei voi muokata kuvakokoa ja ipadilla safari ei tue jotain... (?) Eikä näin ollen silläkään onnistu kuvia muokata, kun alkaa jumittaa koko sivusto. Mutta näillä mennään ja postaillaan kun pystytään! :) 

Karavaanarit jatkavat illanviettoa Merihelmessä ja suunnittelevat huomisen kujeita säätietoja tutkiskellen. 
 
Merihelmi vaikenee tältä päivältä pysyhän menossa mukana. 

-mama taas


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti