maanantai 7. heinäkuuta 2014

Helteinen maanantai

Kylläpä nyt säät suosivat meitä lomailijoita. Autossakin meinaa sisälämpötila päivällä nousta vähän liian korkeaksi, mutta onneksi iltaisin alkaa yötä vasten vähän viilentyä. 

Hitaan Nallikarissa herätyn aamun jälkeen käväisimme Oulun torilla ennenkuin lähdimme jatkamaan matkaa. Torilta ostimme paikallista ohrarieskaa, mansikoita ja herneitä. Ja kylläpä ne maistuivatkin hyvälle. 


Torivisiitin jälkeen lähdimme ajelemaan kohti Oulujärveä ja Manamansaloa. Matkalla pieni pysähdys kaupassa ja tankkamassa Muhoksella. 

Manamansalon kauniille leirintäalueelle saavuttiin joskus neljän maissa. Vapaata tilaa oli vielä ihan hyvin, vaikka hurjan paljon täällä olikin vaunuja ja matkailuautoja. Voisi kuvitella, että näin täysi leirintäalue on rauhaton, mutta täällä on todella rauhallista väkimäärään nähden. Vaunu ja autopaikat eivät ole ihan vieri vieressä, mikä on minusta plussaa. 
Alue on kuivaa mäntymaastoa ja vieressä on upea pitkä hiekkaranta. Oulujärven retkeilyalue lähtee ihan leirintäalueen kupeesta. Kävimme iltakävelyllä kiertämässä Teerilammen. Matkaa kertyi 2,5 kilometriä, mikä oli ihan sopivan pieni lenkki hellesäässä.  


Grilli taas kuumaksi ja makkaranpaistoon! Voi tätä lomalaisen elämää, on tämä vaan mukavan leppoisaa. 

Kiireetöntä helleviikkoa kaikille, ketkä ovat meidän blogiimme löytäneet! Nyt nautitaan lämmöstä! Koirakin nauttii lämpimistä säistä, kun vaan välillä pääsee järveen viilentelemään. 

-mutsi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti