tiistai 1. heinäkuuta 2014

Kaksi yötä reissuun on...

Tämä blogimaailma on allekirjoittaneelle tuttua ainoastaan lukijapuolella. Olen täysin uuden edessä tätä kirjoittaessani, mutta onneksi on apurina tuo teinineitokainen, joka osaa äitiään neuvoa kiperän paikan tullen. Mies varmaan harvemmin tänne kirjoittelee. Toki yritämme häntäkin innostaa bloggaamaan, että saadaan blogiin miehistä näkökulmaa.

Kävin katsomassa äsken kävijälaskuria, ja mitä ihmettä, siellä oli jo melkein sata kävijää ensimmäisen vuorokauden aikana. Wau! Kiitos kaikille, tästä on varmasti hyvä jatkaa. Muutamalle ystävälle laitoin blogin linkin facebookin kautta, jotta voivat halutessaan seurata karavaanin kulkua. Maailma on täynnä ihania paikkoja, ja minusta on kiva jakaa edes palanen muillekin siitä, mitä on itse saanut kokea ja nähdä. Itsekin tykkään lueskella ja "virtuaalimatkustaa" toisten blogeissa.

Tämä päivä on mennyt reissun suunnittelussa ajatustyötä tehden. Olen mielessäni läpikäynyt mitä viikon kotimaanmatkalle tarvitsee ottaa mukaan, ja voitte uskoa, että lista on loputon. Säät tulevat todennäköisesti vaihtelemaan kovastikin, joten on varauduttava monenlaisilla varusteilla ja vaatekerroilla. Toivotaan, että ennustetut lämpimät säät alkaisivat pian, vesisade ja kylmyys alkaa jo pikkuhiljaa riittämään. Mutta toisaalta, loma on loma, oli sää mikä tahansa. Nautitaan siis siitä!

Lähdemme torstaina iltapäivällä ajelemaan kohti Savonlinnaa, josta haemme matkailuauton. Torstai-iltana ajelemme muutaman tunnin kohti Iisalmea. Jää nähtäväksi pääsemmekö lähellekään sitä, vai jäämmekö jo matkan varrelle yöksi johonkin mukavaan paikkaan. Tämän enempää reittisuunnitelmia ei ole tehty, vaan ajelemme fiilispohjalta. Tarkoituksena olisi kuitenkin käydä mm. Oulussa, Torniossa, Rovaniemellä ja mahdollisesti myös Luulajassa Ruotsin puolella. Jos tiedät jonkun kivan leirintäalueen Tornio-Luulaja välillä, vinkkaa ihmeessä. Myös Ranuan eläinpuisto voisi olla yksi käyntikohde.

Sellaista vielä mietin, pitäisikö blogitekstin alle laittaa kirjoittajan "titteli" (vaimo, mies, tytär), niin tietäisitte kuka milloinkin on ollut ruudun takana kirjoittelemassa. Mitä mieltä olette? Ja toki voi laittaa toiveita, mistä asioista haluaisitte kuulla tulevaisuudessa. Kun pääsemme matkaan, tulemme kirjoittelemaan tunnelmia tien päältä ja leirintäalueilta. Tykkäämme valokuvata paljon, joten voi olla, että blogiin tulee välillä pelkkiä kuvapostauksia.

Mieli alkaa pikkuhiljaa jo virittäytyä lomatunnelmiin, mikä on varsin hyvä asia näin toisena kesälomapäivänä. Mukavia lomapäiviä muillekin lomaileville ja työniloa töissä raataville.

Kirjoitteli: Vaimo, äiti, mama, perheenpää :)


PS. Otsikon taustana oleva kuva on otettu juhannuksena mökkirannasta Punkaharjun Pihlajavedellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti