keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Savonlinnassa

Viikon hiljaisuuden jälkeen täällä taas.
Eilen tulimme pariksi päiväksi mökille Sulkavalle ja illalla saimme nauttia lämpimästä ja kauniista säästä sekä rauhoittavasta järvimaisemasta. 


       Koira tietenkin menossa mukana. 

Tänään minä vietin kaupunkipäivää ystävien kanssa kotikaupungissani Savonlinnassa. Olipa ihana, vaikkakin melko pikainen visiitti Suomen kauneimmassa kesäkaupungissa. 

Kävimme jo perinteeksi tulleella risteilyllä höyrylaiva ss/Punkaharjulla. Laiva kiersi 1,5 tunnin lenkin kaupungin eteläpuolella saaristossa. Maisemat olivat todella kauniit. Laivassa nautimme maittavat pullakahvit. 




Savonlinnaan matkaavalle ehdottomiksi käyntikohteiksi suosittelen juuri tuollaista höyrylaivaristeilyä, Olavinlinnassa vierailua ja torikahveja lörtsyjä unohtamatta! Satama alue on todella kaunista ja rantaa pitkin voi kävellä aina Olavinlinnalle saakka. Matkalla voi nauttia pehmikset Lippakioskilla tai janojuomat linnan lähellä useilla eri terasseilla. 
Hyviä ruokapaikkoja on lukuisia, mutta Seurahuoneen ja Kalastajakojun muikut ovat maankuulut, suosittelen! 


Me söimme muikut tällä kertaa Kalastajan kojulla. Ja hyvää oli! 

Tuliaisiksi kaupungista toin meille omenalörtsyt iltapalaksi. 

Tyttärelle ostin pienen rippilahjan Taitoshopista. Sekin on käymisen arvoinen paikka, torisillan päässä Puistokadulla. Samassa myös upeat Jukka Rintalan näyttelyt. 

Kesäpäivästä Savonlinnassa nautti, Mama






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti