sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Perhe matkalla teiden tukkona

Moikka pitkästä aikaa! 

Reissasimme miehen kanssa kaksin Barcelonassa toukokuussa. Reissu oli minulle kolmas ja miehelle toinen kyseiseen, energiaa ja hyvää fiilistä sykkivään kaupunkiin. Unohdin vallan tehdä reissupostauksen, joten teen sen tässä kesän mittaan. 

Mutta, se on kesä ja kärpäset taas! On tätä kyllä odotettukin! Nyt saadaan jo vihdoin nauttia vähän lämpöisemmistä päivistä. Alkukesä oli kyllä surkea säiden puolesta, joten nyt tankataan aurinkoenergiaa sitten senkin edestä. 

Juhannus oli ja meni. Vietimme sen pitkästä aikaa äitini mökillä savon sydämessä, Savonlinnan kupeessa. Oli mukava olla isolla porukalla koolla ja viettää juhannusta perinteisin menoin. Meillä on vuokrattuna matkailuvaunu, jossa yövyimme mökin pihassa.



Siinä pari kuvakollaasia juhannuksesta! 

Savosta lähdimme tänään päivällä ajelemaan vaunu perässä kohti Pohjois-Karjalaa, Ruunaan retkeilykeskusta. Aikomus on nyt kokeilla karavaanarielämää ensi kertaa vaunuillen. Matkailuautoja meillä on ollut aiempina kesinä vuokrattuna. 

Saavuimme Ruunaalle alkuillasta. Respa ei ollut auki, mutta luukulla oli lappu, jossa pyydettiin leiriytymään ja ilmoittautumaan aamulla. Sähkötolpat olivat auki ja tilaa kauniilla mäntymaastoisella alueella oli paljon. Pystytimme leirin ja lähdimme tutustumasn Neitikoskeen, jonka kuohujen pauhu kuuluu tähän leirintäalueelle asti. Muutama kuva tältä illalta täältä todella kauniilta Ruunaalta. 



Huomenna olisi tarkoitus lähteä kävelemään muutaman tunnin reitti luontopoluille. 
Saa nähdä jatkuuko matka jo huomenna pohjoisen suuntaan, vai jäämmekö tänne toiseksi yöksi. Lomalla on ihanaa kun ei ole tiukkoja aikatauluja, ja määränpään voi valita ihan extempore. 

Perhe matkailee Suomen suvessa koko viikon, joten olkaahan kuulolla ja kättä ylös jos vastaan ajellaan! 

Hyvää yötä rauhalliselta Ruunaalta! 

-Mama





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti